Comenzi telefonice:
Comenzi telefonice: 0724-521.628 Luni - vineri între orele 9-17
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit pentru comenzi peste 600 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 600 lei

Termeni și Condiții

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE IRICONF STIL

 

Shop.Iriconfstil.Ro este un magazin virtual si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat prin intermediul comenzii online. Te rugam sa citesti cu atentie "Termenii si conditiile" noastre! Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii.

Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor Iriconf Stil inseamna acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Iriconf Stil S.R.L. este o companie cu sediul in Oravita, zona Garii.

Inregistrata la registrul comertului cu nr J11/154/2004, CUI 16211411.

Telefon: 0724521628

Email: info@iriconfstil.ro

 

Informatii despre produsele comercializate

 

Produsele comercializate sunt create de noi. Comenzile sunt onorate in functie de stocul disponibil, iar cu acordul clientului se poate realiza comanda in afara stocului.

 

Preturile

Preturile sunt afisate in LEI si include TVA.

 

Informatii produse

Facem eforturi pentru adduce clientilor cat mai multe detalii si fotografii ale produselor pentru o mai buna informare. Pentru mai multe detalii ale produselor puteti accesa si situl de prezentare: www.iriconfsti.ro

 

Disponibilitatea produselor

In general produsele pe care le avem in magazine sunt disponibile, in caz contrar, daca clientul este de acrod, poate astepta productia unei noi serii din produsul ales.

 

Comanda produselor

Consultati de asemenea Tabelul de marimi de pe situl de prezentare pentru a inlutura eventuale nelamuriri.

Comanda se preia in timpul orelor de program, intre 10 – 19, de luni – vineri.

 

Toate comenzile sunt onorate in limita stocului disponibil.

 

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare pentru produsele in stoc.

 

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si S.C. Iriconf Stil S.R.L. si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca S.C. Iriconf Stil S.R.L.  se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin intermediul postei romane. Costul de transport fiind de 12,4 Lei.

 

Plata

Ramburs la livrare

 

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia, costurile de livrare fiind acoperite de acesta din urma.

 

Returnare produse

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

ATENTIE ! Produsul trebuie sa fie in starea originala, sa aiba toate etichetele si insemnele, sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semen de uzura sau folosinta. In cazul hainelor, ne rezervam dreptul sa verificam urme de purtare a acestora si in cazul in care le gasim sa refuzam returul produsului.

Orice produs poate fi schimbat cu altul in cazul in care masura comandata nu vi se potriveste. Daca returnarea se face din cauza unei marimi nepotrivite, inlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, in cazul in care marimea dorita este disponibila. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc sau este disponibil intr-un termen pe care nu il acceptati, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Politica de confidentialitate

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre SC IRICONF STIL SRL fara alte obligatii sau plati fata de Dvs.in scopul onorarii comenzi si pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

IRICONF STIL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Cele mai vizitate produse

  • Uniforma medicala unisex - turcoaz
  • Costum tercot
  • Uniforma medicala unisex - rosu
  • Pantaloni unisex
  • Uniforma medicala unisex - gri cu rosu
  • Costum tercot turcoaz cu capse
  • Uniforma Medicala vernil
  • Costum verde 3 cu capse